återblickar och tankar framåt.

bild 4(1)redan onsdag – vad hände? jag skulle ju blogga redan i måndags. jo, jag ska berätta: jag har latat mig. ja,ni läser rätt: latat mig. läst bok. gått på yoga. tagit tupplurer. tittat på tv-serier. helt enkelt tagit det väldigt lugnt. och jag kände inte för att blogga när jag var i min ”ta det lugnt”-bubbla. men nu är det onsdag och jag är redo för världen igen!

sista dagen på detoxen var i fredags. när jag tänker tillbaka så var detoxen en rolig upplevelse. trots att det ar lite motigt under dag 2-3-4. trots det där jobbiga ryggonda som gjorde att jag inte kunde sova. trots att jag vissa dagar kände det som om jag släpade hem hela butikens grönsaksavdelning för att lyckas få ihop några liter juice.

känslan i fredagskväll, sista kvällen, var att jag kände mig lätt och fylld av Imageenergi, ren och fräsch inuti och min hud jublade och började självläka de vintereksem som jag får varje vinter. jag kunde inte ha önskat mig bättre resultat och jag är så stolt över att ha klarat av de 10-dagarna och så tacksam för den fina himla peppningen jag fick av karin under tiden och sponsringen från årstiderna med juicepress och grönsaker. tack tack tack!

bild 2(1)den fråga jag fått mest av människor runt mig är om jag kommer att göra om det? jo, det kommer jag. kanske inte precis i det här formatet för jag hoppas nämligen få med mig vissa delar av detoxen in i min vardag. till exempel så dricker jag fortfarande ljummet citronvatten det första jag gör när jag går upp, jag dricker en grön juice till frukosten och jag försöker undvika laktos och gluten i möjligaste mån. nästa gång kommer jag förmodligen göra en kortare ”juice cleanse”, kanske på en dag bara. nån av er kanske vill hänga på?

i lördags, när jag vaknade hemma hos min mamma i västerås, kände jag bild(16)för att fira lite så jag bestämde mig för att gå ett fik där jag drack kaffe, löste korsord, åt en smörgås, lyssnade på folket runt mig och betraktade staden medan den vaknade. det var så roligt! jag riktigt njöt och satt kvar länge. till och med så länge att servitrisen fyllde på mitt kaffe ett par gånger, åtminstone… host host.

på kvällen for jag hemåt igen och sen på söndagen var det dags för fotografering inför artikeln. jag var väldigt nervös inför tanken på att fotograferas i en studio, speciellt eftersom jag inte är så förtjust i att bli fotograferad. på vägen till studion sprang jag ihop med karin och det var så härligt att prata med henne så jag glömde av all min nervositet. väl inne i bild 4studion blev vi sminkade och fick låna lite kläder att ha på. sen var det dags att ställa sig framför kameran. gissa om jag blev väldigt förvånad när jag upptäckte att jag tyckte att det var roligt? fotograferingen gick snabbt och nu väntar jag med spänning på att få se slutresultatet i amelia 10:e mars.

jag är glad att jag vågade göra det här, trots de rädslor som först poppade upp i mig och de små röster som viskade att inte ska du, det där klarar inte du, du gillar ju inte ens att bli fotograferad. det har varit en rolig resa, en utmanande resa, men jag är så glad att jag hoppade på. jag har fått träffa karin och andra inspirerande kvinnor och jag har fått nya insikter om mig själv.

nu är det liksom bara resten av året och livet kvar och hur bra kan det inte bli? jag har bestämt att mitt motto för året är: let go & onwards! och redan imorgon sätter jag igång med nästa grej, nämligen en barnyogalärarutbildning. det ska bli så roligt och vet ni: det är läskigt också… men det kommer att gå bra, trots de där små rädslorna som rätt vad det är poppar upp, och jag ser framemot att kliva på det här nya äventyret. vad mer är möjligt?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s