dag 8 – juicin’ away & keeping busy

så här känns det just nu: är det redan dag 8? skön känsla, kan jag meddela, speciellt eftersom jag har oroat mig en hel massa för denna första dag på bara juice. jag måste säga att Karin planerat det här bra! 🙂

just nu sitter jag i sängen och bloggar. nattlinnet är på, sköna varma duntäcket värmer mig och på nattduksbordet står min mugg med varm mandelmjölk och väntar på att drickas.

både igår och idag har jag varit iväg och träffat vänner och det ställde mig inför lite nya utmaningar. jag behövde ha med mig juice och jag skulle behöva förhålla mig till (läs: se och känna doften av) andras middagsmat. det senare har gått bra, faktiskt. ikväll, när mina vänner åt fin hemlagad soppa och hembakt glutenfritt bröd, så sippade jag på mina juicer ut ett fint vinglas. funkade hur bra som helst! och lite extra gott var det allt tack vare det fina glaset.

men jag har juicat så mkt de senaste två dagarna då jag förberett mina att det inte är klokt. jag fick också leta djupt i skåpen efter flaskor att ta med juicen i. och jag har kastat mkt grönsaksrester rakt i soporna. så himla frustrerande att vi inte komposterar här!! eller att jag inte har några fina grisar som kunde fått resterna. och jag tycker att jag handlar och handlar grönsaker men att det bara säger ”swisch!” och sen är det slut igen. så imorgon efter citronvattnet, yogan och frukostjuicerna är det jag som får traska till affären och köpa på mig grönsaker. men först lite skönhetssömn. sov så gott alla fina där ute! jag kommer att sova som en prinsessa efter en härlig dag & kväll i riktigt goda vänners lag.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s